31 Mart Oy Kullanım Hizmeti
28 Mart 2024

1

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde vatandaşlarımızın en temel haklarından olan oy kullanma hak ve sorumluluklarını yerine getirmeleri önem arz etmekte olup; seçim günü hastanelerimizde yatan ve evde sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan hastalarımızdan hareket etmekte zorlanan hastaların oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve bu çerçevede vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak amacıyla, talepte bulunan hastalarımız Kamu Hastanelerimizce oy verecekleri merkezlere bir sağlık personeli refakatinde götürülerek oy kullanmaları sonrası geri getirilecektir.

Oy kullanma saatleri süresince hastanelerimiz nakil birimleri ve evde sağlık hizmet birimlerimiz ile koordinasyon merkezimiz açık olacak olup bu kapsamdaki hastalarımız yattıkları veya evde sağlık hizmeti aldıkları hastanelerimize doğrudan başvurabilirler veya iletişim numaralarından talepte bulunabilirler. Ayrıca evde sağlık hizmeti alan hastalarımız 444 38 33 numaralı Evde Sağlık İletişim Merkezinden de başvuruda bulunabilirler.
İlgililere duyurulur.